Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een bedrijfsvermelding op Koidealer.nl. Dan kunt u het onderstaande formulier invullen en uw aanvraag zal z.s.m in behandeling worden genomen. De plaatsing van uw bedrijf op Koidealer.nl zal geheel worden verzorgd door Koidealer.nl. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Heeft u onze Privacy Policy al gelezen?

Maak u keuze

Privacyverklaring

captcha Neem de code over.

Promoot uw bedrijf vandaag nog

In slechts 3 stappen staat uw bedrijf op Koidealer.nl:

  • Bekijk hier de advertentie mogelijkheden;
  • Maak uw keuze en klik op “interesse” en klik op verzenden;
  • Koidealer.nl neemt contact met u op en overleggen geheel
    vrijblijvend met u;
  • Daarna plaatsen wij uw bedrijf op Koidealer.nl.

Geplande shows

Loading…
Statistics: 33 Categorieën 27 Locaties 313 Bedrijven

Wij willen graag dat u tevreden bent...

Waarom uw bedrijf vermelden?

Koidealer.nl trekt wekelijks vele geïnteresseerde bezoekers. U heeft direct toegang tot uw doelgroep. Professionele en uitgebreide presentatie van uw onderneming. Betere positionering van uw bedrijf op het internet. U zult beter gevonden worden door zoekmachines. Mee liften op de snelst groeiende Koi verzamelsite van Nederland & Belgie. De consument kan zich makkelijk oriënteren en u benaderen voor offertes. Extra publiciteit met een zeer hoge attentie waarde. Met een standaard of premium vermelding op Koidealer.nl kunt u zich als vakman of bedrijf uitgebreid en duidelijk profileren. Koidealer.nl staat voor het eenvoudig en snel vindbaar maken van betrouwbare vakmensen en bedrijven. Koidealer.nl zet in deze zoektocht u als vakman of bedrijf centraal, door middel van een uitgebreid profiel (met o.a. een doorlink naar uw eigen website). Vandaag aangemeld morgen staat u op Koidealer.nl.

Kan of moet ik zelf mijn bedrijfsadvertentie plaatsen?

Koidealer.nl ontzorgt u, u hoeft zich niet druk te maken of tijd te investeren in het plaatsen van een advertentie. Wij nemen contact met u op en zorgen ervoor dat uw bedrijf snel geplaatst wordt op Koidealer.nl. Wilt u het toch anders of wilt u nieuwe gegevens en/of foto's geplaatst hebben ook dan helpen wij u zonder extra kosten. Wij willen graag dat u tevreden bent.

Is echt alles geheel vrijblijvend?

Met een advertentie op Koidealer.nl zit u niet vast aan langlopende of dure advertenties. U kunt zich als bedrijf al presenteren voor slechts €29,- per jaar. Twee weken voor het aflopen van de advertentie neemt Koidealer.nl geheel vrijblijvend contact met u op. Wij stellen u slechts 1 vraag. Wilt u uw bedrijfsadvertentie op Koidealer.nl weer voor 1 jaar verlengen voor slechts €29,- de keus is dan aan u. Wij willen graag dat u tevreden bent.

Bent u geïnteresseerd ? Wij hebben op deze pagina alles voor op een rijtje gezet.

Vragen?