Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een bedrijfsvermelding op Koidealer.nl. Dan kunt u het onderstaande formulier invullen en uw aanvraag zal z.s.m in behandeling worden genomen. De plaatsing van uw bedrijf op Koidealer.nl zal geheel worden verzorgd door Koidealer.nl.

Maak u keuze

captcha Neem de code over.

Promoot uw bedrijf vandaag nog

In slechts 3 stappen staat uw bedrijf op Koidealer.nl:

  • Bekijk hier de advertentie mogelijkheden;
  • Maak uw keuze en klik op “interesse” en klik op verzenden;
  • Koidealer.nl neemt contact met u op en overleggen geheel
    vrijblijvend met u;
  • Daarna plaatsen wij uw bedrijf op Koidealer.nl.

Geplande shows

Loading…
Statistics: 33 Categorieën 27 Locaties 318 Bedrijven

Wij willen graag dat u tevreden bent...

Waarom uw bedrijf vermelden?

Koidealer.nl trekt wekelijks vele geïnteresseerde bezoekers. U heeft direct toegang tot uw doelgroep. Professionele en uitgebreide presentatie van uw onderneming. Betere positionering van uw bedrijf op het internet. U zult beter gevonden worden door zoekmachines. Mee liften op de snelst groeiende Koi verzamelsite van Nederland & Belgie. De consument kan zich makkelijk oriënteren en u benaderen voor offertes. Extra publiciteit met een zeer hoge attentie waarde. Met een standaard of premium vermelding op Koidealer.nl kunt u zich als vakman of bedrijf uitgebreid en duidelijk profileren. Koidealer.nl staat voor het eenvoudig en snel vindbaar maken van betrouwbare vakmensen en bedrijven. Koidealer.nl zet in deze zoektocht u als vakman of bedrijf centraal, door middel van een uitgebreid profiel (met o.a. een doorlink naar uw eigen website). Vandaag aangemeld morgen staat u op Koidealer.nl.

Kan of moet ik zelf mijn bedrijfsadvertentie plaatsen?

Koidealer.nl ontzorgt u, u hoeft zich niet druk te maken of tijd te investeren in het plaatsen van een advertentie. Wij nemen contact met u op en zorgen ervoor dat uw bedrijf snel geplaatst wordt op Koidealer.nl. Wilt u het toch anders of wilt u nieuwe gegevens en/of foto's geplaatst hebben ook dan helpen wij u zonder extra kosten. Wij willen graag dat u tevreden bent.

Is echt alles geheel vrijblijvend?

Met een advertentie op Koidealer.nl zit u niet vast aan langlopende of dure advertenties. U kunt zich als bedrijf al presenteren voor slechts €29,- per jaar. Twee weken voor het aflopen van de advertentie neemt Koidealer.nl geheel vrijblijvend contact met u op. Wij stellen u slechts 1 vraag. Wilt u uw bedrijfsadvertentie op Koidealer.nl weer voor 1 jaar verlengen voor slechts €29,- de keus is dan aan u. Wij willen graag dat u tevreden bent.

Bent u geïnteresseerd ? Wij hebben op deze pagina alles voor op een rijtje gezet.

Vragen?