Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Tuinontwerp en -aanleg
U heeft een nieuwe woning gebouwd maar nog een kale vlakte rondom uw woning, u wilt u huidige tuin renoveren of u wilt een aantal dingen in uw tuin veranderen. In dat geval kan Aapkes Hoveniers u uitstekend van dienst zijn. Wij verzorgen (gedeeltelijke) tuinaanleg tot in de puntjes. Wanneer u zelf een tuin ontwerp heeft voeren wij deze naar wens voor u uit. Heeft u nog geen ontwerp? Deze maken wij graag voor u. En om u na de aanleg van uw tuin nog jaren te kunnen laten genieten van een prachtige tuin kijken we graag met u naar onderhoudsmogelijkheden.

Onderhoud
Onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein is noodzakelijk voor een verzorgd beeld en een goede uitstraling. Enkele voorbeelden van regelmatig onderhoud zijn het snoeien van hagen, groot of klein, maar ook het maaien van het gazon. Of het nu gaat om die ene grote beurt van achterstallig onderhoud of onderhoud van uw tuin of terrein op contractbasis, het complete pakket is door ons te verzorgen.
Onderhoud op contractbasis kent verschillende opties, wantelke tuin is immers anders. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op zodat wij u wensen kunnen uitwerken in verschillende mogelijkheden. In het voorjaar en najaar zijn er veel veranderingen gaande in uw tuin, een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt zijn daarom erg belangrijk. Het snoeien en bemesten van uw beplanting en gazon regelen wij van a tot z, het snoeiafval voeren wij af en zo heeft u nergens omkijken naar.

Sierbestrating
Een tuin is meer dan alleen mooie beplanting. Door de juiste bestrating op de juiste manier toe te passen ontstaat er meer kleur in de tuin. Laat u goed adviseren over de soorten en kleuren van bestrating zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Want er is veel meer mogelijk dan u denkt.

Boomverzorging
Elke boom heeft zijn charme en waarde. Maar om bomen hun charme te laten behouden is onderhoud op zijn tijd onontbeerlijk. Mocht u een boom hebben die gevaar op kan leveren voor u en uw omgeving, dan kunt u deze door ons laten snoeien of verwijderen. Hierbij kunnen alle takken worden versnipperd voor hergebruik en het grotere hout op maat gezaagd worden.
Houd er rekening mee dat voor het verwijderen van een boom een kapvergunning nodig is,deze is aan te vragen bij uw gemeente.

Vijveraanleg
Bij ons kunt u terecht voor elk type vijver groot of klein, renovatie of nieuwbouw. Wij beschikken over de juiste mensen, kennis en materieel om uw droomvijver te realiseren.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Blijhamsterweg 48 9672 AB Winschoten

GPS:

53.13396577990603, 7.043709555029409

Telefoon:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?