Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Voor een uitgebreide keuze aan vijvers en producten gaat u naar All-Round Fish. All-round Fish heeft een flexibel, enthousiast en gespecialiseerd team, gespecialiseerd in Koi -en vijvers! Wij verzorgen voor zowel de particuliere- als zakelijke klanten, de aanleg, onderhoud en renovatie van alle soorten vijvers. Wij helpen u bij het bedenken en ontwerpen van alle maten vijvers. Met daarbij de juiste bijpassende adviezen over filtersystemen, beluchting, plantenvijvers, fonteintechnieken en waterpartijen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Tevens hebben wij een groot assortiment Koi in diverse variaties en afmetingen. Ook hebben wij meerdere soorten vijvervissen zwemmen. Wij zijn leverancier van o.a. Saki Hikari, de beste kwaliteit Koi voer! Daarnaast kunnen wij u met woord en daad advies geven op het gebied van probleemoplossingen bij ziektes etc.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel.De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen over uw vijver, waterconditie en vissen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Oosterdorpsstraat 110 3871 AG Hoevelaken

GPS:

52.17528529822499, 5.4694339984171165

Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?