Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Welkom op de online  webwinkel van AMIKOI koivoer visvoer in Roosendaal Het beste koivoer online kopen voor de beste prijs. . Nadat mijn koi visvoerleverancier er mee gestopt was en ik geen zin had om duur betaald voer te kopen, ben ik op zoek gegaan naar een kwalitatief hoogstaand voer voor een betaalbare prijs. Na heel de wereld te hebben afgezocht, heb ik een fabrikant gevonden die aan deze criteria voldoet.

Wij laten ons voer produceren bij een fabrikant in Europa. Het voer zit dus niet een jaar in een silo maar wordt geproduceerd op het moment dat wij de opdracht geven. Ons voer is dus gegarandeerd vers en wij hanteren dan ook een levertijd van minimaal 3 tot 7 werkdagen om de versheid te bewaken. Als verpakking hebben wij gekozen voor  zakken om de lage prijs te kunnen handhaven. Deze zak is gemaakt van sterke folie en daardoor soepel, bestand tegen scheuren en bestand tegen vocht.  De verpakking en kwaliteit van het voer zorgen ervoor dat u het voer minimaal een jaar kunt bewaren.
Wij verkopen ons voer rechtstreeks aan de hobbyist en via de tussenhandel tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Via onze webwinkel kun je koivoer online  rechtstreeks bij ons kopen.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Enclaveberg 21 4708ED Roosendaal

GPS:

51.51711134624171, 4.44175663183762

Telefoon:
Website:
Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?