Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

stoel import is importeur van hoogwaardige filtermedia. Omdat wij onze produkten rechtstreeks van de fabrikant afnemen kunnen wij deze voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Speciale tarieven voor koizaken en andere grote afnemers.
-Far infrared bacteria home is een uniek filtermedia, uitermate geschikt voor in bakki shower maar kan ook in andere filters gebruikt worden. Filtermedia van onder hoge temperatuur gebakken mineraal gesteente welke zeer poreus is, dit zorgt voor een snelle start en groei van hoge concentraties bacterien welke de waterkwaliteit enorm verbeteren.
-Mini Bacteria House filter media
Op dit poreuze keramische materiaal hechten en nestelen niet alleen zeer snel de bacteriën die zorgen voor een optimale omzetting van ammonium naar nitrieten en van nitrieten naar nitraten maar nestelen zich ook, in de poreuze binnenzijde, de bacteriën die zorgen voor een hoge reductie van de nitraten.
-Pora glass filter media
Poraglass is een super poreus filtermateriaal (gemaakt van de beste kwaliteit kwartsglas) welke vergelijkbaar is met Syporax. Het heeft niet snel de neiging tot dichtslibben en kan met veel rendement toegepast worden in trickle filters of bakki showers maar is ook uitermate geschikt voor onderwaterfiltering.

Adresgegevens

Ons adres:

E.J. Potgieterweg 10 1851CH Heiloo

GPS:

52.60505243368495, 4.717430770784176

Telefoon:
Website:
Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?