Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Gerard van de Steen en Bart van den Berg zijn in 2009 begonnen met het ontwikkelen van filters voor waterbehandeling onder de naam Befil B.V. De ontwikkelde trommelfilters en de biopomp zijn geen klonen van bestaande systemen maar zijn alle origineel ontwikkeld en dan ook gepatenteerd.

Een betaalbaar zelfreinigend filtersysteem
Iedereen die een koivijver heeft kent de zorg als de vakantietijd in aantocht is. Niet alleen de vissen voeren maar ook de trommelfilters schoonhouden is een probleem. Een voerautomaat is redelijk betrouwbaar, maar een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar volautomatisch zelfreinigend filtersysteem is er nog niet. Uitgangspunt is een installatie die slechts maandelijks toezicht nodig heeft.

Filters uit eigen productie
Het trommelfilter en de biopomp is opgebouwd uit een aantal elementen. De assemblage van de eindproducten vindt bij ons in Hoevelaken plaats. Daar worden ook de meer unieke onderdelen gemaakt zoals de met RVS gaas beklede trommel en het spiraal gewikkelde pomplichaam Halffabricaat zoals de omkasting/bak uit PP of de bedieningskast worden door daarin gespecialiseerde bedrijven aangeleverd.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Drs. W van Royenstraat 21 3871 AN Hoevelaken

GPS:

52.1724261370063, 5.464238145934587

Telefoon:
Email:
Website:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?