Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

ECOLAN is producent van topkwaliteit EPDM rubber vijverfolie voor duurzame, waterdichte bekleding van vijvers en waterbassins.

Wilt u gebruik maken van het gemak van Online bestellen of wilt u eerst een advies/offerte ontvangen? Bij ons ontwerpt of bestelt u uw eigen vijver eenvoudig en snel.
ECOLAN vijverfolie is gemaakt van milieuvriendelijk EPDM-rubber. Het materiaal bevat geen giftige stoffen, zware metalen of agressieve weekmakers. Met ECOLAN maakt u dus een zeer milieubewuste keuze.

Verrassend veelzijdig
ECOLAN EPDM vijverfolie is het ideale materiaal voor het snel en eenvoudig afdichten van van vijvers en andere waterpartijen. Het materiaal is zeer elastisch, oersterk, volledig bestand tegen UV-straling en ozonbelasting en vorstbestendig tot -45º C. Door deze unieke combinatie van eigenschappen zijn de toepassingsmogelijkheden onbeperkt.
Bovendien is de folie bestand tegen nagenoeg elke vorm van worteldoorgroei, zodat vrijwel alle oeverbeplantingen mogelijk zijn*.
*Let u wel op met riet/bamboe buiten de folie. Tegen de nieuwe uitlopers van deze agressieve planten is zelfs ECOLAN rubber vijverfolie niet opgewassen!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Industrieweg 16 8263 AD Kampen

GPS:

52.56742740368595, 5.895064260395429

Telefoon:
Website:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?