Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Bij de Euregio Koishow 2019 kunt u genieten van Japanse sferen. Een volwassen koishow waar hobbyisten en dealers samen strijden om de hoogste eer, het behalen van de titel Grand Champion. KOI in allerlei soorten en maten zwemmen deze dagen in bassins, welke staan opgesteld op de zonneweide nabij P-1 op het Hulsbeek.
Met deelnemers uit Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België , Frankrijk en natuurlijk uit ons eigen Koi-land Nederland, hebben wij opnieuw een sterk internationaal deelnemers veld.

Wij streven er ook dit jaar weer naar om voor een ieder iets op deze show te brengen. Dit zal gelden voor diverse variëteiten koi , koi-gerelateerde producten en zaken die met de aanleg van vijver en tuin te maken hebben.
Spectaculair zijn natuurlijk weer de Jumbo’s, koi met afmetingen van soms wel 80/90 centimeter.

Daarnaast kunnen ook bonsailiefhebbers dit jaar weer hun hart weer op halen tijdens de Euregio koi show. Leden van een regionale bonsaivereniging zullen tijdens de show hun collectie tentoonstellen en u voorzien van de nodige informatie betreffende deze miniatuur boompjes.

U wordt tijdens de Euregio Koi show 2019 getrakteerd op een serieuze wedstrijd waarbij sfeer en een goed humeur de boventoon blijven voeren. Samen met sponsoren is het ons gelukt om ook dit jaar de entree laag te houden.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

9.30 -17.00

Zondag

9.30 -17.00

25 en 26 mei 2019

Adresgegevens

Ons adres:

Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal

GPS:

52.30832005738517, 6.89216744037185

Telefoon:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?