Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Het realiseren van uw droom- of Koivijver begint bij de aanleg van de vijver zelf. Wij specialiseren ons reeds vele jaren in de aanleg van vijvers die geheel naar uw wens zijn. Wij hebben in de loop van vele jaren vijvers voor klanten met de meest uiteenlopende wensen gebouwd, hierdoor kunnen wij u goed informeren wat er mogelijk is voor uw tuin en in samenwerking met u, uw droom realiseren.
In overleg met ons kan vrijwel alles rondom uw vijverwens worden gerealiseerd, Jeroen’s biedt niet alleen de vijverbouw zelf maar ook adviezen rondom de verschillende mogelijkheden aangaande uw wens.
Indien u bij ons aangeeft een vijver te willen laten bouwen zullen wij met u een afspraak maken om te kijken wat er zoal mogelijk is, op basis hiervan geven wij advies en maken wij vrijblijvend een offerte en/of een bouwplan. Hierna begint de eigenlijke bouw van uw vijver. Wij leggen niet alleen de vijver aan maar lassen ook het vijverfolie, installeren filtersystemen, pompen en eventuele watervallen/waterpartijen.
Wij werken met vrijwel alle soorten filtersystemen: Beadfilters, Meerkamerfilters, tricklefilters, etc.
Ook bieden wij u verscheidene mogelijkheden met betrekking tot het bekleden van uw vijver: pvc folie lassen, het aanbrengen van EPDM rubberfolie of het plaatsen van een HDPE kunststof bak
Naast het realiseren van de vijver zelf bieden wij ook onderhoudscontracten aan, dankzij één of meerdere jaarlijkse check-ups, bent u verzekerd van de best mogelijke waterkwaliteit en weet u zeker dat alle technische ondersteuning (pompen, filters, etc.) naar behoren werkt.

 

Adresgegevens

Ons adres:

Lasonderstraat 5 7514 CH Enschede

GPS:

52.22671287643768, 6.891956374573965

Telefoon:
Website:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?