Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Koi en Vijvercentrum Tiel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste koicentra in de benelux.
We zijn 8 jaar zeer professioneel bezig met vijverbouw en het importeren van Japanse koi en hebben een zeer solide naam opgebouwd in de benelux en in Japan.
Door onze vele reizen naar Japan hebben we zeer goede banden opgebouwd met de kwekers, waardoor we elk jaar weer over een zeer hoge kwaliteit koi beschikken.
Ons pand is gevestigd in het opvallende bedrijvencomplex Kellenplaza te Tiel gelegen op het industrieterrein “Kellen” aan de A15 Nijmegen-Gorinchem.
Wij hebben de beschikking over een verkoop oppervlak van totaal ca. 2200 m2.
Wij vertegenwoordigen een aantal grote merken zoals: messner, oase, ultrabead filtersystemen, upflow meerkamerflters, microbelift opstartbacterien, sera, hikari, ojiya enz.
Op het gebied van aanleg zijn onze sterke punten de ervaring, technische achtergrond en de passie voor koi en vijvers.
Door onze jarenlange samenwerking met filterfabrikanten als Aquaforte (Sibo) en geotop hebben we een ongekende kennis opgebouwd op het gebied van aanleg en onderhoud van vijvers en filtersystemen in het algemeen en koivijvers in het bijzonder.
We noemen dit zelf ons specialisme en onze groeiende klantenkring in heel Nederland bevestigt dat.

Op een oppervlakte van circa 2200 m2 presenteren wij in onze showroom in Tiel de nieuwste producten op het gebied van vijverproducten. Via onze webwinkel heeft u bovendien toegang tot ons complete online-assortiment.
Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar met advies en goede raad. Weet u wat u hebben wilt of heeft u uw bestelling al geplaatst? Via onze afhaalbalie neemt u uw aankopen direct mee naar huis.
Koicenter showroom
Behalve een overzichtelijk uitgestald productaanbod en een uitnodigende sfeer vindt u hier vriendelijke, competente en aanspreekbare verkopers. Dankzij regelmatige technische- en producttrainingen geven onze medewerkers een gefundeerd advies, dat optimaal op uw behoeften is afgesteld.
Wachttijden: door onze gestroomlijnde manier van werken en onze moderne logistiek, hebben wij er alles aangedaan om de wachttijden voor u zo kort mogelijk te houden.
Tip: wist u dat u zelf ook uw wachttijd kunt verkorten? Indien u via internet bestelt (en in de kassa aangeeft dat u het wilt afhalen) dan wordt uw bestelling alvast speciaal voor u klaar gelegd. U ontvangt per e-mail uw afhaalgegevens wanneer de bestelling klaar ligt. Zo geniet u van een nog kortere wachttijd!
Bereikbaarheid: door onze gunstige ligging hoeft u niet de drukte in. U kunt ons makkelijk bereiken en gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 - 18.00

Woensdag

10.00 - 18.00

Donderdag

10.00 - 21.00

Vrijdag

10.00 - 18.00

Zaterdag

09.00 - 17.00

Zondag

Gesloten

Koopzondag April t/m september

Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct

Service en/of diensten

Premium Dealer

Showroom

Webwinkel

Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?