Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

MaJa Koi is dé webshop voor al uw koi- en vijverbenodigheden. U vindt hier alles wat u voor uw vijver nodig heeft tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

Ons doel is om u een goede klantenservice aan te bieden en om u gemakkelijk en veilig online te kunnen laten winkelen.  Zoekt u deskundig advies voor het aanleggen van een nieuwe vijver? Dan bent u ook  van harte welkom om uw plannen te bespreken bij ons op locatie. De koffie staat klaar!

Eenvoudige navigatie
We streven ernaar om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. In het menu aan de linkerzijde hebben we onze artikelen onderverdeeld in een groot aantal categorieën. Bijna alle categorieën hebben weer subcategorieën, zodat u in 2 klikken bij de producten bent waar u naar op zoek bent. Het is ook mogelijk om het product te zoeken in het daarvoor bestemde zoekveld. Hier kunt u zoeken op productnaam, artikelnummer of termen die met het product geassocieerd kunnen worden.

Veilig betalen
We bieden diverse betaalmogelijkheden aan om uw bestelling veilig online af te kunnen rekenen. Zo kunt u direct veilig online betalen via iDeal, PayPal  en Creditcard of middels vooruitbetaling.
Ook is het  mogelijk om via AfterPay te betalen zowel in Nederland als België.
Pinnen op locatie is mogelijk.
Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Misterr Cash. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het af te komen halen en af te rekenen op locatie (Maarheeze, Noord-Brabant).

Service
Na het plaatsen van uw bestelling wordt u middels e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Deze status kunt u ook terugvinden in uw account op onze website, als u deze heeft aangemaakt tijdens uw bestelling.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Kijkakkers 2 6026 ER Maarheeze

GPS:

51.31384826633135, 5.6102226200084715

Telefoon:
Website:
Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct

Service en/of diensten

Premium Dealer

Webwinkel

Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?