Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

De laatste jaren is de vijver hobby voor veel mensen veranderd. Er wordt meer tijd en geld besteed aan de tuin. De koivijver deed zijn intrede. Door de groeiende populariteit is de vraag naar koi enorm gestegen. Dit heeft soms tot gevolg dat door de grote geïmporteerde aantallen er stress ontstaat bij deze mooie vissen. Het gevolg van te lange transport tijden, te kleine vijvers of geen optimale waterkwaliteit. Vaak ontdekt men dit te laat.

Gevolg: Verzwakte vissen die bevattelijker zijn voor ziektes, soms met vervelende afloop.Veelal worden deze gevolgen (te) laat ontdekt en is er geen tijd meer om bij te sturen…
De koi was teveel verzwakt.
Na uitgebreide testen werd Misimar Koi Food ontwikkeld, welke de koi kans geeft zelf weerstand te bieden tegen deze problemen. Misimar Koi Food wordt compleet of als aanvulling gevoerd en zorgt in korte tijd voor gezonde vissen. Door regelmatig Misimar Koi Food te voeren optimaliseert de koi zijn afweersysteem in belangrijke mate.
Klik hier voor de resultaten uit een wetenschappelijk onderzoeksrapport van het LINCOLNSHIRE FISH HEALTH LABORATORIES & RESEARCH CENTRE, uitgevoerd door Dr. Paula Reynolds.

Het voer is op volledige biologische wijze gefabriceerd. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden tijdens de special bereiding gebruikt. Misimar Koi Food is volledig vrij van anti-oxidanten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere chemische toevoegingen.
Wellicht, het belangrijkste voordeel van bijna alle andere voeding is de koud extrusie. Dit wil zeggen dat de producten niet gekookt worden tot een pasta voordat ze tot korrels worden verwerkt.

Hiermee behoudt het voer alle belangrijke voedingsstoffen en vooral de noodzakelijke vitamines. De korrels worden dus koud geperst.
De voordelen zijn ongekend. Een verzwakte vis zal spoedig herstellen. Een gezonde vis heeft veel meer weerstand.

Door het gebruik van kruiden op homeopatische basis is het voer rijk aan alles wat een optimale spijsvertering nodig heeft. Daardoor is er ook veel minder voer nodig om de vissen of koi in optimale conditie te houden. Een ander belangrijk voordeel van Misimar Koi Food is dat er geen vismeel wordt verwerkt. De koi is immers geen specifieke carnivoor (vleeseter) maar veel meer een herbivoor (planteneter). Zijn enige dierlijke voedsel bestaat uit wat slakken, waterinsecten en muggenlarven. Daarom is de basis van Misimar Koi Food volledig plantaardig opgebouwd.

De belangrijkste eiwitten zijn van plantaardige afkomst. Dit betekend enerzijds lichtverteerbaar voer, anderzijds veel minder belasting van het vijverwater en filtersysteem. En ook dat is in het voordeel van uw huisdier.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Steegsepeelweg 69 5809 ED, Leunen

GPS:

51.49748958207, 5.9591054699536

Telefoon:
Website:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?