Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

van Lammeren Koivoer is ontstaan uit de hobby Koi houden. Ik ben werkelijk gegrepen door het Koi-virus! Ik geniet elke dag van mijn Koivijver in de tuin en ben in mijn vrije tijd graag bezig met Koihouderij. Ik heb onder andere de cursus Koi University van de Nishikigoi Vereniging Nederland gevolgd.

Bij de zoektocht naar geschikt voer voor mijn Koi, ontdekte ik dat de informatie over de ingrediënten en voedingswaarden summier is. Ik ben me hierin verder gaan verdiepen en mijn interesse in de voerwereld groeide. Al snel besefte ik dat ik mijn Koivoer ook goed zelf zou kunnen ontwikkelen en produceren. Nadat ik jaren mijn vissen met mijn eigen voer heb gevoerd is van Lammeren Koivoer ontstaan. Het ondernemersbloed in mij ging sneller stromen en vervolgens kwam mijn eigen onderneming in een stroomversnelling. De drang naar ondernemen was er al veel eerder, maar nu kwam er echt iets bijzonders op mijn pad, waar ik me met alle plezier mee bezig houd! Met trots presenteer ik dan ook mijn bedrijf via deze website.

Van Lammeren Koivoer maakt het mogelijk dat iedere Koihouder zijn Koivoer receptuur op basis van ingrediënten en voedingswaarden kan ontwikkelen, waarmee de klant zijn Koi vervolgens voert.

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adresgegevens

Ons adres:

Gagelboslaan 21 4623 AA, Bergen op Zoom

GPS:

51.49659828769116, 4.310950372958473

Telefoon:
Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?