Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Op onze site kunt u vele soorten visvoer vinden, maar onze focus ligt op vijvervissen.

Aangezien we een groothandel in visvoer zijn bieden we voornamelijk grote verpakkingen visvoer of koivoer aan zodat we een zo voordelig mogelijke prijs kunnen aanbieden.
Alle soorten visvoer en andere producten dat we aanbieden is getest en voldoet aan de hoogste eisen.
Ons koivoer is al jaren bekend in de koi wereld en wordt door veel bekende koizaken verkocht onder eigen label. Kwalitatief gezien doet het niet onder voor de bekende merken koivoer in Nederland zoals Hikari, Takazumi, Medicarp ect. Het koivoer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit koivoer voor een scherpe prijs. Tevens wordt een deel van ons visvoer gemaakt in

Europa volgens de originele ingrediënten. Op deze manier kunnen wij altijd snel leveren en blijft de kwaliteit gewaarborgd.
Het natuurvoer valt onder de A-klasse categorie, dus onze zijderupsen, meelwormen, gammarus en garnalen zijn van de hoogste kwaliteit. Veel natuurvoer op de markt is kruimelig, bevat veel stof of zelfs restafval. Door de jaren heen hebben we de beste leverancieren geselecteerd, zodat u er zeker van bent dat u uw vissen alleen topkwaliteit voer krijgen.

Ons steurvoer wordt veel gekocht door kwekerijen van steuren, wat aangeeft dat de kwaliteit van ons steurvoer tot de beste behoort. De visolie en vismeel zijn geselecteerd op hun zuiverheid, wat resulteert in weinig vervuiling van het water en een optimale opname van de voedingsstoffen.

Kort samengevat streven wij altijd naar de beste kwaliteit-prijs verhouding bij al onze visvoeren die we aanbieden.

Adresgegevens

Ons adres:

Dalweg 3A 3233 KK Oostvoorne

GPS:

51.91106927963126, 4.116021990468084

Telefoon:
Navigeer direct
Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?