Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Zoek

Vijverspeciaalzaak Wesdijk is al ruim 25 jaar actief in de Vijver branche. In al die jaren is er veel kennis opgebouwd over het aanleggen van Koi- en zwemvijvers met de daarbij behorende technieken. Wesdijk was als één van de eerste op de markt die zich hard maakte voor het (bij) verwarmen van vijvers. Niet zozeer voor de winter, want daar kan je met een goede voorbereiding en isolatie nog wel goed mee weg komen, maar vooral in het voorjaar. Met de WesPro thermostaat kan je de moeilijke tijd tussen de 8 en 12 graden C. in het voorjaar goed overbruggen. Laat u dus adviseren over de mogelijkheden. Wesdijk is een officiële 5sterren dealer van Oase. Dat betekend dat zij het volledige Oase programma voeren en jaarlijks bijscholing krijgen. Daarnaast verkoopt Wesdijk natuurlijk de reguliere filtersystem, zoals de meerkamer- en Beadfilters tegen zeer scherpe prijzen.

Onze koi afdeling is in 2014 volledig vernieuwd met moderne HDPE bakken, waar we zowel Israël als Japanse koi aanbieden.
Op onze webshop bieden we meer dan 10.000 producten, verdeeld over meerdere speciaalzaken. We zijn nml. ook actief in de aquarium-, dieren- en hengelsport branche.
De webshop www.wesdijk.nl heeft het keurmerk van thuiswinkel.org., wat garant staat voor veilig winkelen. Wesdijk.nl levert uw bestelling gratis vanaf € 29,00 (m..u.v. grote, zware of kwetsbare artikelen) thuis en vandaag besteld ‘voor 15.00 u.’, dan heeft u uw bestelling de andere dag al in huis.

Een bezoek aan Vijverspeciaalzaak Wesdijk is beslist de moeite waard. hartelijk welkom.

Openingstijden

Maandag

13.00 - 17.30

Dinsdag

09.00 - 17.30

Woensdag

09.00 - 17.30

Donderdag

09.00 - 17.30

Vrijdag

09.00 - 17.30

Zaterdag

09.00 - 17.00

Zondag

Gesloten

Contactformulier voor dit bedrijf
Navigeer direct

Service en/of diensten

HDPE

Premium Dealer

Showroom

Vijverbouw

Webwinkel

Ga naar Boven

De Koi en vijvergids voor Nederland & België

Compleet en actueel….
Vijverwinkels, Koiwinkels, Vijveraanleg, Vijvers op maat, Japanreizen, Groothandel, PVC, Koi- en vijver webshops
Vijvercheck, Filtersystemen, Vijveroverkapping, Kwekers, Spiegelvijvers, Zwemvijvers, Koivijvers, natuurvijvers.

Vragen?